Безплатна Доставка

Доставката на всички артикули в Канарче е безплатна.

За момента единственият възможен начин на плащане е чрез наложен платеж, като можете да го осъществите както в брой, така и с банкова карта.

Продуктите в Канарче не се намират в собствен склад, а в складове на търговски партньори, като Канарче е посредник по покупко-продажбата.

Доставката на продуктите се осъществява от различни куриерски фирми, в зависимост от това кой търговски партньор на Канарче я изпълнява.   

Всички поръчки, направени до 14:00 в делничен работен ден, ще бъдат доставени на посочения адрес или офис на куриерска фирма в рамките на няколко дни.

Поръчки, заявени в неработни дни и официални празници, ще бъдат обработени на следващия работен ден, и съответно доставени в рамките на няколко дни след това.

Винаги се целим да доставим поръчаните от Вас продукти в рамките на следващия работен ден, но това не винаги е възможно поради факта, че работим с различни търговски партьори, които осъществяват изпращането на поръчката и има разлика в необходимото време за нейната обработка.

Работно Време

09:00 – 17:00 в работни дни. По време на този период можете да се свържете с нас както по имейл или формата за контакт, така и на телефон 0886 331 333. През цялото останало време винаги можете да пращате имейли на info@kanarche.com, като ще получите отговор при първа възможност.